Dashi sundohet nga Marsi, planeti i lidhur me pasionin dhe agresionin. Ai është impulsiv dhe mbështetet shumë në instinktet e tij. Ndaj mos afrimi apo prekja e partnerit kur ai/ajo të dojë është një situatë shumë e vështirë për këtë shenjë. Përveç kësaj, ai nuk ka një marrëdhënie të mirë me durimin, kështu që të qenit larg objektit të dëshirës së tij për një kohë të gjatë, mund t’i shkaktojë atij shqetësim të fortë që shumë shpejt kthehet në hidhërim apo edhe mëri.

Një Binjak gëzon ndërveprim mendor dhe fizik me partnerin e tij/saj. Edhe pse planeti i tij sundues është Mërkuri, që do të thotë se është i zoti në korrespondencë apo kontakte telefonike dhe online, mospasja e një lidhjeje fizike me partnerin mund të jetë një problem serioz për këtë shenjë. Binjakët janë shumë më të lumtur dhe më të kënaqur kur u tregoni vëmendje dhe butësi.

Falë lidhjes me Venusin, planetin e dashurisë, Peshorja bëhet e lumtur kur lidhet me një partner që është po aq i apasionuar pas saj. Ajo dëshiron ekuilibër dhe harmoni në jetën e saj, me shumë butësi. Ajo ka nevojë për dikë pranë saj që është argëtues dhe ndanë entuziazmin e saj për jetën. Prandaj, një marrëdhënie në distancë do ta nxjerrë plotësisht jashtë ekuilibrit.

Ka dy gjëra që i duhen një Akrepi në një marrëdhënie dhe kjo është besnikëria e vërtetë dhe shumë kontakt fizik. Pa këto, çiftimi i tij me një individ ndoshta do të prishet shpejt. Prekja intime, e ngrohtë dhe sensuale me partnerin e tij është se si kjo shenjë emocionale por misterioze shpreh atë që ai ndjen thellë në zemrën e tij. Nevoja e tij për kontakt fizik në thelb tregon thellësinë dhe brendësinë që ekziston në mënyrën e heshtur që ai zgjedh për të komunikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *