Kjo është Kerry Cottle, duke mbajtur burrin e saj, një ish-marins, Jesse Cottle. Ai i humbi këmbët e tij në luftë, dhe shpesh bashlëshortja e tij e mban atë mbi shpinë duke e dërguar në vende ku ai nuk mund të përdorë këmbët e tij me proteza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *