Disa nga zonat e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit u vizituan edhe nga presidentja e zgjedhur e këshillit kombëtar të rezistencës së Iranit, Marjam Raxhavi.

Ajo u takua me disa nga familjet qe jetojne ne manez dhe bisedoi me familjaret. Zonja raxhavi shprehu keqardhjen per demet qe la pas termeti ndersa uroi qe vuajtjet e tyre te marrin fund sa me pare.

Gjatë vizitës në Manez, Raxhavi u prit edhe nga administratori i zonës, i cili vlerësoi solidaritetin dhe ndihmën e ofruar ndaj qytetarëve shqiptarë nga rezistenca iraniane.

Mijera muxhahedine jetojne ne zonen e manzes e po ashtu edhe ata u preken nga termeti i 26 nentorit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *