Komiteti për liritë civile, drejtësi dhe çështje të brendshme në  Parlamentit Evropian diskuton kete te merkure për liberalizimin e vizave me Kosovën.

 

Pas prezantimit te progresit, anëtarët e këtij komiteti pritet të votojnë te enjten për këtë çështje.

 

Nderkohe, Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha dhe delegacioni kosovar do të zhvillojë takime edhe me zyrtarë te tjere te lartë të Bashkimit Evropian.

 

Ministrja Hoxha  është shprehur optimiste se kosova do të marrë lajm pozitiv nga parlamenti evropian per heqjen e vizave.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *