Është mbyllur këtë të enjte Pavioni i Ortopedisë në Spitalin e Lezhës.

 

Vendimi është marrë pasi një paciente që ishte e shtruar aty, ka rezultuar pozitive me virusin COVID-19.

 

Ndërkohë i gjithë stafi mjekësor si dhe ai sanitar, pas konfirmimit të rastit, është vetëizoluar në banesa për shkak se kanë pasur kontakte me pacienten.

 

Pak ditë më parë në këtë qytet u mbyll edhe një qendër shëndetësore pasi një infermiere rezultoi pozitve me koronavirusin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *