Në Lezhë dita e parë me liri të plotë pas Covid, nis me rrugë të mbushura, kafene të hapura dhe gjallëri, duke i dhënë qytetit gjallërinë e mëparshme.

Në kafene njerëzit ruajnë distancën, ndërsa pronaret e lokaleve kanë krijuar ambjente shërbimi jashtë.

Po sot qindra maturantë iu kthyen bankave të shkollave të mesme.

Raportohet se interesi ka qënë i lartë duke marrë parasysh provimet e maturës.

Per futjen e tyre ne shkolle eshte ndjekur protokolli sanitar dhe matja e temperatures para futjes ne godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *