Partia Socialiste ka dorëzuar pranë Kolegjit Zgjedhor katër padi në lidhje me rezultatin e 30 qershorit për këshillat bashkiakë.

 

Mësohet se PS ka kërkuar nga Kolegji shpërndarjen e mandateve këshillat bashkiakë të Urës Vajgurore, Konispolit, Devollit dhe Kuçovës.

 

Padia ka ardhur pasi KQZ nuk mundi që t’i shpërndajë mandatet.

 

Për këtë shkak, kryebashkiakët e rinj të bashkive nuk e marrin dot detyrën pa u betuar në këshillin bashkiak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *