Merr fund kalvari i drejtorit të ndërmarrjes së ujësjellës kanalizime në Vlorë.

Edhe sot pranë këtij institucioni u vu re prezenca e efektivëve të policisë bashkliake por sic mësohet ndërhyrja e tyre ka qenë e panevojshme.Prej pasdites së martë ish drejtori Shkëlqim Leskaj ka bërë dorëzimet në QKB, ç’ka i hapi rrugën regjistrimit të drejtores së re Elona Hodaj.

Leskaj  ka dorëzuar zyrën dhe vulat sipas protokollit.Vetëm një ditë më parë ish drejtori Leskaj shpërndau për mediat një deklaratë ku konfirmonte se ai ishte në detyrë brenda të gjithë tagrit që i atribuohet sipas legjislacionit në fuqi.Por ky ishte një sqarim për mediat mëngjesin e së martës, ndërsa pasdite duket se ish drejtori u dorëzua.

Sot edhe pse emëruar ditë më parë ,ka mundur të futet në zyrë e të nisë punën drejtorja Elona Hodaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *