Lëkundje të vogla tërmeti janë shënuar së fundmi jo vetëm në Greqi por edhe në vendin tonë.

Sipas IGJEUM, lëkundja më e fortë ka qënë ajo e të dielës në mbrëmje.

Më konkretisht ka qënë në orën 21:14 me magnitudë 3.1 ballë sipas shkallës Richter dhe me epiqender ne Librazhd.

Kjo lëkundje është pasur me disa të tjerë edhe në orët e mengjesit të kësaj të hëne me magnitude deri ne 2.4 ballë.

Nuk ka pasur dëme nga kjo lëkundje e cila ka qënë e vogël në raport me atë të javëve më parë që shkaktuan panik sidomos në qarqet Tiranë, Durrës dhe Elbasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *