Subscribe

GJKKO pritet t’i komunikojë masën e dhënë në mungesë ish-ministrit të Mjedisit Lefter Koka.

 

Koka ka zgjedhur avokat Fatmir Brraka i cili njihet edhe si avokati i kryeministrit Fatos Nano.

 

Policia ka kryer mbremë 4 kontrolle ne Elbasan, Durrës, Fier dhe Tiranë për arrestimin e Klodian Zoto dhe Stela Gugalli, me dyshimet se Albtek-plast shpk e drejtuar nga Stela Gugalli ka kryer veprën penale korrupsion e hetuar edhe ne Prokurorinë e Elbasanit, por eshte pushuar në 2018.

 

Asokohe e hetuar me dyshimet se Albtek ka korruptuar funksionarët lokal të njësisë administrative Bradashesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *