Shoqata e investitorëve te huaj ka reaguar per largimin nga Shqipëria te kompanisë “OMNIX” dhe dhunën e ushtruar ndaj administratorit te saj Faad Mitri. Sipërmarrësit e huaj dënojnë aktin e dhunshëm dhe e vlerësojnë se ky është nje veprim i ndërmarrë nga njerëz qe operojnë jashtë kufijve ligjor, duke vene ne rrezik edhe reputacionin e te gjithë komunitetit. Shoqata i ben thirrje institucioneve, qe te marrin masa ndaj këtyre, qe ajo i quan armik te përbashkët, ndërsa vlerëson se ky është nje rast i izoluar. Nga ana tjetër, shoqata e investitorëve te huaj kërkon me ngulm zbatimin e reformës ne drejtësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *