Ditea dhe Buçko ndodhen larg pjesës tjetër të fermerëve, në ishullin Arameas.

Gjatë qëndrimit të tyre, të monitoruar me kamera 24 orë në 24, dy fermerët kanë shijuar detin, por jo vetëm kaq. Ata kanë tentuar të kapin iriq, ide kjo e Diteas.

Me ndihmën e Buçkos, fermerja arriti të kap një iriq në Arameras.

Buçko u dënua për arsye se hapi një zarf të gabuar të dërguar nga Agai, ndërsa Ditea humbi sfidën përballë Xhesikës.Të dy fermerët do të qëndrojnë në ishullin Arameras deri ditën e premte, ku me anë të votave të publikut vetëm njëri prej tyre do të rikthehet në fermë. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *