Drejtori i përgjithshëm i Aluizni-t Artan Lame kërkon bashkëpunimin e qytetareve per identifikimin e objekteve me probleme. Gjate nje takimi me banore te disa pallateve te braktisura nga ndërtuesit, ne zonen e Laprakes, kreu i Aluzinit, u beri thirrje qytetareve te informojnë zyrat e pushtetit vendor dhe ato te Aluizni-t per raste te ngjashme, per te nisur me pas verifikimin e prones dhe hapat e tjere deri ne legalizimin e objekteve. Ne Tirane, por jo vetem, jane me dhjetëra pallate te braktisura apo lene përgjysmë nga investitorët. Ndersa banoret qe kane blere apartamente nuk kane mundur te marrin pronësinë e objektit te tyre

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *