Shpërthime eksplozivi në Amsterdam dhe Kerkrade nepermjet pakove-bombe.

Raportohet se shperthimet kane ndodhur ne zyrat postare te ketyre dy qyteteve te rendesishme ne Holande.

Deri tani ka informacion vetem nga policia e Amsterdamit e cila konfirmon se nuk ka te lenduar nga kjo ngjarje e rende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *