I dërguri i posacëm i bashkimit evropian për dialogun Prishtinë-Beograd ka vizituar këtë të hënë Kosovën, ku është takuarme kryeministrin Albin Kurti.

 

Gjatë takimit Lajcak dhe Kurti kanë diskutuar për marrëveshjet e deritanishme me Serbinë.

 

Kryeministri i  Kosovës ka informuar zyrtarin e lartë të Brukselit se  është e angazhuar për dialog parimor, nga i cili duhet të përfitojnë qytetarët e të dyja vendeve

 

Vizita e Lajçak në Kosovë vjen pas nënshkrimit të marrëveshjes në Bruksel më 21 qershor midis Kosovës dhe Serbisë për licencimin e një kompanie serbe të furnizimit me energji elektrike për katër komunat verior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.