Lady Gaga  duket se së fundmi nuk është parë në shoqërinë e partnerit të saj Cristiano Carina, duke ngjallur dyshimet për një ndarje të mundshme mes tyre.

 

Carina kohët e fundit është parë me një femër tjetër në restorantin “Sunset Tower” në Los Anxhelos. Dëshmitarë okularë të ngjarjes pretendojnë se ai ishte dukshëm i ngazëllyer, dhe gjatë gjithë shoqërimit mbante dorën e zeshkanes së panjohur.

 

Gjatë asaj kohe, partneri i tij Lady Gaga vendosi të bëjë një tatuazh të ri mbi kurrizin e tij, i cili duket se i kushtohet partnerit të saj të filmit, Bradley Cooper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *