Artistja gjithmonë kontroversiale nuk humb aspak kohë! Pak kohë më parë u nda nga i fejuari, me të cilin shoqërohej prej 5 vitesh, tashmë është futur me kokë në romancën e re. Ajo u pikas në rrugë duke shijuar një puthje shumë publike me të dashurin e saj të ri Christian Carino pasi dyshja u largua nga një festë në hotelin Sunset Towers.

 

 

Ajo ishte e zgjatur drejt Carino, ndërkohë që ai e mbështolli me krahë për ta tërhequr pas vetes. Këngëtarja 30-vjeçare ishte veshur më shumë se zakonisht dhe dukej tërheqëse në veshjen e saj elegante, veçanërisht në pjesën e sipërme. Më pak lëkurë jashtë, mjaftueshëm sa për të kthyer kokën e njerëzve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *