Mëngjesin e sotëm, qyteti i Laçit është zgjuar i mbuluar nga tymi.

Mësohet se gjatë orëve të natës u është vënë flaka mbeturinave ne kodrat e qytetit e për pasojë retë e tymit janë shpërndarë në qytet. Për të normalizuar situatën në vendgrumbullimin e plehrave kanë mbërritur fadroma dhe zjarrfikësit e Laçit.

Kujtojmë këtu se një ditë më parë, kryeministri Edi Rama,I dha ultimatum kryebashkiakëve që të japin një zgjidhje për plehrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *