Billionerja femër më e re në moshë, Kylie Jenner sapo ka lançuar linjën e saj të re kozmetike të cilën e ka emërtuar “Birthday Collection”.

 

Kjo sepse edhe pak ditë na ndajnë nga ditëlindja e saj e 22-të. Personi më i entuziazmuar lidhur me ditëlindjen e Kyliet nuk duket se është ajo vetë por partneri i saj, Travis.

 

Edhe pse ditëlindja nuk ka ardhur ende, Travis e ka mbushur katin e parë të shtëpisë së tyrë të gjithin me petale të kuqe trëndafili dhe vazo me lule. Askujt nga familja Kardashian nuk i kishte shkuar ndërmend të bëntë diçka të tillë më parë për Kylien…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *