Nën drejtimin e Kryetares së Kuvendit, Lindita Nikolla, u zhvillua mbledhja e Konferencës së Kryetarëve.

 

Mbledhja miratoi programin e punës së Kuvendit për periudhën 4-29 korrik 2022 dhe kalendarin e punimeve për periudhën 11-29 korrik 2022.

 

Mbledhja vendosi zhvillimin e seancave plenare më 14, 21 dhe 24 korrik 2022.

 

24 korriku është data e seancës së posaçme për betimin e Presidentit të ri të vendit, Bajram Begaj.

 

Gjithashtu mbledhja vendosi t’i propozojë seancës plenare shtyrjen e afatit të veprimtarisë së Komisionit të Posaçëm Parlamentar për Reformën Administrative-Territoriale në Republikën e Shqipërisë deri në 30 shtator 2022.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.