Kush kapet me celular gjatë provimeve të maturës shteterorë, përjashtohet përfundimisht nga të gjitha provimet.

 

Kjo është masa drastike që është vendosur për provimet e radhës të Maturës Shtetërore.


Lajmi është bërë I ditur edhe nga vetë ministrja, Besa Shahini nëpërmjet një postimi në facebook.

 

 

Për Maturën Shtetërore janë shtuar edhe masat disiplinore: paraqitja e maturantit në qendrën e provimit dhe/ose konstatimi gjatë tij me celular sjell përjashtim direkt nga të gjitha provimet e maturës dhe e detyron t’i japë ato pas një viti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *