Subscribe

Dijonisi, Gloria, Albano dhe Çiljeta janë katër fermerët më të votuar nga publiku gjatë kësaj jave, të cilët ishin pjesë e tetëshes që do të votohej.

Ndërkohë që Primen e sotëm Agai ka vendosur që të mos dërgojë dy fermerë në sfidë por katër, të cilët janë Baby G, Xhesika, Marjana dhe Valeri.

Agai ka vendosur të çojë në nomin katër më pak të votuarit. Përmes televotimit të hapur që prej së hënës mbrëma, publiku ka vendosur të shpëtojë Dijonisin, fermeri i dytë më i votuar është Gloria, pasuar nga Albano dhe Çiljeta. Katër më pak të votuarit janë Baby G, Xhesika, Marjana dhe Valeri”, lexoi verdiktin e publikut Fjoralba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *