Subscribe

Pas negociatave të shumta mes lëvizjes Vetevendosje dhe LDK-së për formimin e qeverisë së re në Kosovë, Albin Kurti, shprehet optimist se me gjithë vështirësitë , marrëveshja është e mundur.

 

 

ALBIN KURTI

 

KRYETAR, LEVIZJA VETEVENDOSJE

 

 

Me siguri që do të ketë takime, të mos kemi takime është e pamundshme, marrëveshja është e mundshme, marrëveshja është e nevojshme, sepse qytetarëve u nevojitet ajo, mirëpo këto nuk janë lajme. Kur t’i kemi rezultatet konkrete, kur ta kemi marrëveshjen me elementet e saj përbërëse që i bashkëngjitet harmonizimit programor do të mund të kemi se çka të themi.

 

Albin Kurti dhe  Isa Mustafa  nuk takohen prej një jave, ndërkohë që mbeten vetëm 6 ditë nga konstituimi I kuvendit të ri.

 

Mospajtimet e tyre janë rreth postit të presidentit pas perfundimit te mandatit te Hashim Thacit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *