Wanda Metropolitano, impianti që do të mirëpresë finale e madhe të champions league është një nga stadiumet me modern të europës.

 

Emri I është vendosur për nder të grupit financuar “Wanda” që ka gjithashtu një pjesë të aksioneve të klubit Aletico Madrid, që I përket ky impiant fantastik. Ai është i vendosur në verilindje të Madridit.

 

Kapaciteti i stadiumit është 68 mijë tifozë ndërsa 96% e stadiumit është i mbuluar.

 

Wanda Metropolitano i inauguar në 16 shtator 2018 në duelin me Malagën.

 

Kemi të bëjmë me një impiant që ofron kapacitete të mëdha, jo vetëm në aspektin sportiv por edhe në elemente të tjerë të biznesit dhe menaxhimit, që nga qëndrat tregtare, restorante, ambjente argëtimi etj.

 

Ka lehtësëi maksimale arritje ne këtë stadium me metro, tramvaj etj. ndërsa aeroporti gjithashjtu është afër.

 

Ka 1 mijë vende parkimi brenda në stadium dhe 3 mijë jashtë tij ndërsa sipërfaqja totale që zë impianti është 88 mijë metra katrore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *