Këtë herë këngëtarja Xhesika Ndoja është zgjuar më ndryshe nga herët e tjera, ose të paktën ka dashur ti uroj në një tjetër mënyrë mëngjësin fansave të saj në rrjetet sociale.

Në një foto të publikuar në Instagram, Xhesika shfaqet provokuese, gjë të cilën di ta bëjë më së miri. Në foton me gjuhën jashtë, vajza seksi provokon, ngacmon dhe uron për një mëngjes të mbarë. Çfarë e ka frymëzuar vallë këtë herë?

xhesika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *