Duket se vitet po ikin për David Beckham, në fotot më të fundit ai është shfaqur me flokë të rëna.

 

Të ishim një nga mendjat në vëmendjen e tij mbase nuk do të kishim guxim ta thonim këtë gjë, por, me këto pamje që janë shpërndarë së fundmi për futbollistin, as ne nuk kemi faj…

 

Nga fotot e fundit David Beckham duket pothuajse pa flokë…dhe nuk është fjala vetëm pse i ka shkurtuar shumë (temperaturat justifikojnë gjithcka) por e kemi fjalën për dendësinë e tyre…

 

Duhet thënë që një tjetër njeri me shumë ndikim në botë, ngjante shumë më mirë me ca flokë të gjatë ose të paktën, mesatarisht të gjatë. Sidoqoftë, të presim dimrin e të shohim!/Living

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *