Një moment i bukur ndodhi gjatë festivalit të filmit në New York kur Dakota Johnson, aktorja e filmit “Fifty Shades” që ishte aty për filmin e saj më të ri, “Call Me By Your Name” mori një surprizë nga Selena Gomez.

 

 

 

 

Selena ndaloi për ta përqafuar dhe uruar për ditëlindjen e saj. Ato të dyja bënë foto dhe me fansat që ishin të pranishëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *