Chloe Ferry dhe mikesha e saj Marnie Simpson kanë një raport shumë të ngsuhtë me njëra- tjetër.

 

 

Karakteri i njëjtë dhe indiferenca që kane ndaj paragjykimeve të të tjerëve i ka ndihmuar që ta forcojnë edhe më tepër shoqërinë, madje të dalin edhe nga vetja kur janë të dyja.

 

 

Së fundmi janë bërë virale disa foto të dy mikeshave duke luajtur në korridorin e një hoteli, ku Chloe Ferry është shfaqur totalisht pa rroba.

 

 

Nga fotot kuptohet që më vonë Chloe ka nxituar për tu futur në banjo, por ka qenë mjaft vonë, pasi skena është fotografuar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *