Kim Kardashian është padyshim mbretëresha e të pasmeve, në familjen Kardashian, por duket se dikush tjetër po përpiqet të zërë vendin e saj.

 

 

Bëhet fjalë për motrën e saj të madhe, Kourtney, e cila është shfaqur me të pasme më të mëdha se zakonisht.

 

 

Pavarësisht se ka qënë një ndër femrat më të dobta, duket se dieta dhe ushtrimet nuk kanë ndikuar tek të pasmet e saj.

 

 

Ndërkohë që ndodhet në pushime me miqtë e saj, të pasmet e saj kanë rënë në sy. Teksa ka publikuar një foto në Instagram, një nga ndjekësit e saj në Instagram, shkruan: “Kështu që më në fund u shndërrove në Khloe dhe Kim”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *