Të biesh në dorën e një paparaci, e tmerrshme. E nëse je personazh publik duket se je i dënuar nga ndjekja e tyre. Paparacët janë gjithmonë në kërkim të gjërave të pazakonta, që personazhet e famshme bëjnë.

 

 

Por, ka raste që ata nuk janë lodhur aq shumë për të shkrepur një foto që do të bënte xhiron e botës.

 

 

Ndonjëherë të famshmit për të qenë në qendër të vëmendjes, janë veshur apo kanë bërë xheste të papërshtatshme ose kanë zbuluar më tepër seç duhet, thjeshtë dhe vetëm për të rënë në sy.

 

 

Më poshtë janë 10 personazhe publike që në mënyrë “aksidentale” u dhanë foto ekskluzive paparacëve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *