Ministrja e Mjedisit dhe Turizmit, Mirela Kumbaro, në takimin falënderuar të qytetarëve të qarkut të Gjirokastrës ka shprehur mirënjohje për mbështetjen e tyre në zgjedhjet e 14 majit.

 

Kumbaro, e cila është dhe drejtuese politike e qarkut të Gjirokastrës, tha gjatë fjalës së saj se PS e ka treguar gjithmonë se transformimin nuk e ka pjesë të fushatës, por pjesë të punës së tyre të përditshme.

 

Ndër të tjera Kumbaro është shprehur se qarku Gjirokastër është më i etur se kurrë për të ecur përpara.

 

“PS ka treguar se transformimin nuk e kemi fushatë, por punë të përditshme. E dinë shumë mirë ata që dalin nëpër mitingje se si është kthyer në mirëqenie çdo investim i kryer nga qeveria. Rama vjen shumë shpesh në Gjirokastër sepse është si një lloj dialogu mes pushtetit vendor dhe qendror. Ne i treguam se nuk jemi të kënaqur me ç’kemi bërë, por jemi të etur për të ecur përpara“, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *