Subscribe

Ulja e interesit te depozitave ka sjelle lindjen e platformave online, te cilat synojnë te mashtrojnë qytetaret per te investuar. Ekzistencën e tyre e pranon edhe vete Guvernatori i Bankës se Shqipërisë, Genti Sejko. Ai u ben thirrje qytetareve te jene te vëmendshëm dhe te mos bien pre e telefonatave nëpërmjet te cilave u kërkohet te investojnë kursimet e tyre. Kreu i Bankës Qendrore u sugjeron qytetareve si një treg te mundshëm atë te pasurive te patundshme për te investuar. Genti Sejko thotë se ulja e shpeshte e normës se interesit, ka qene e detyruar dhe se te njëjtën politike monetare, ndjekin edhe disa nga vendet e rajonit. I ftuar ne emisionin “Kapital” ne Vizion Plus. guvernatori i Bankës Qendrore ka folur edhe per pritshmërite për rritjen ekonomike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.