Pamja e jashtme është një nga problemet më të mëdha që ka një person në rrethana të ndryshme, pasi është pikërisht pamja e jashtme që përfaqëson secilin.

 

Një ndër ndikimet negative që ka në jetën e secilit janë mendimet e këqija, pasionet shkatërruese që nuk i japin hijeshi pamjes së jashtme.

 

Sado që të zbukurohen fjalët, intrigat, dallohet personi i cili në vete ka smirë, bën shpifje, thashetheme për të tjerët.

 

Kjo ngase dallohet në fytyrë.

 

Ndërkaq, veprat e mira ju ndriçojnë dhe ju zbukurojnë fytyrat njerëzve. Kur është hera e fundit që keni bërë diçka të mirë?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.