Subscribe

Nje rast mashtrimi i permasave te medha me policat e sigurimit eshte zbuluar ne Durres.

 

Drejtoria e kufirit dhe migracioni ke bere te ditur se shume udhetare kane rene pre e mashtrimit.

 

Persona te pa licensuar dhe te pautorizuar kane marre shume parash emigranteve duke  fallsifikuar letrat me vloere dhe policat e sigurimit per automjetet.

 

Kur jane paraqitur ne pikat e kontrollit ka reultuar se ne shume raste udhetaret kishin polica sigurimi false

 

Vete drejtporia e kufirit nisur nga rastet e shumta u ben thirrje emigranteve qe perdorin portin e Durresit te jene te vemendshem dhe u kerkon atyre te mos presin polica sigurimi gjate kohes qe udhetojne me traget nga persona fizik te pautorizuar qe e ofrojne sherbimin ne dore dhe jo prane agjensive qe veprojne sipas ligjeve.

 

Drejtoria e policise kufitare ne Durres ben me dije gji se pak dite me pare eshte bere bllokimi i nje sasie te madhe policash sigurimi te fallsifikuar ndersa ka nisur procedimi per 30 raste.

 

Nderkohe per kete skeme mashtrimi kane nisur hetimet per te identifikuar te gjithe personat te cilet mashtrojne emigrantet dhe udhetaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *