Stina e nxehtë e verës bashkë me shkëlqimin e mrekullueshëm të diellit mund të shkaktojë edhe probleme dhe dilema. Rritja e temperaturave veç djersitjes së tepërt, sjell komplikime të ndryshme.

Ajo që duhet të keni veçanërisht kujdes është vendi ku ju mbani barnat tuaja.

Sigurohuni që të mbani barnat në një temperaturë deri në 25 gradë, dhe nëse është më e lartë në zonën tuaj, zhvendosini ato në frigorifer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *