Edhe korriku është muaj pune për politikanët, për t’iu lënë vendin më pas pushimeve.

 

Ministrja Elisa Spiropali zbuloi në “Quo Vadis” në “Vizion Plus” se do të pushojë në Shqipëri.

 

Ajo tha se për këtë ka edhe një urdhër për qeveritarët, që të mos zgjedhin vendet e huaja.

 

“Në Shqipëri padiskutim. Kemi edhe një urdhër të brendshëm që ministrat rrinë brenda territorit për arsye të punës se mund të ketë vendime për të firmosur, por edhe si një vendimmarrje morale që të rrimë në Shqipëri për pushime dhe jo në plazhet e huaja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *