Subscribe

Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, ka komentuar kthimin e ligjit për sigurine publike nga Presidenti i Republikës. Duke e cilësuar këtë vendim te drejte kushtetuese te kreut te shtetit, ministri Tahiri deklaroi se propozimet, do te shqyrtohen ne komisionin përkatës, por duke bere te qarte se nëse nuk ka vend për ndryshim, do te miratohet variant aktual. Pavarësisht zërave dhe kundërshtive për këtë ligj, qe synon vendosjen e kamerave ne ambiente publike, Ministri i Brendshëm u shpreh se mbi privatësinë e çdo individi qëndron siguria për jetën e çdokujt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *