Subscribe

Ish kryeministri Sali Berisha ndodhet sot në Sarandë ku po zhvillon “foltoren” e radhës.

Gjatë fjalës së tij Berish au ndal tek mbledhja e 4200 firmave teksa theksoi se “drita e tyre verboi selune dhe kryetarin”.

“U depozituan 4200 firma me emër, firmë e numrin e kartës së identitetit. E paimagjunueshme, drita e tyre e verboi selinë, kryetarin e saj, kryetarin pa parti. Atë e ka pushtuar në gjithë qënien e tij një firkë e tmerrshme. Për çfarë e ka këtë frikë të madhe nga ju ai. Frikën e madhe e ka sepse ai e di që ju nuk pranoni pazaret e tij me Edi Ramën. Frika e tij më e madhe janë firmat tuaja. Nuk janë firma që ngjallin frikë, por firma që po shkruhen me gërma të arta”, u shpreh Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.