Subscribe

Nje dite pas i Edi Rama i kritikoi ashpër socialiste ne Asamblenë Kombëtare, u mblodh Kryesia e partisë, ku ne qendër te vëmendjes ishte prezantimi i detyrave per anëtaret e ri te Kryesisë, te zgjedhur nje dite me pare si dhe përgatitja per zgjedhjet vendore.

 

Ne nje komunikim me mediat, Elisa Spiropali konfirmoi se tashme vendimi per deputetin e përjashtuar live është marre ne Asamble.

 

“Shkarkimi s’është kompetencë e kryesisë. U diskutua dje në Asamblenë Kombëtare dhe pas largimit të gazetarëve ne kemi një proces votimi. Na duhet një grup parlamentar kompakt. Një parti dhe një grup parlamentar s’ekzistojnë më vete, por bashkë.”

 

Ajo ndal dhe tek përgatitjet per zgjedhjet vendore.

 

Spiropali thumboi dhe opozitën, e cila sipas saj ka zgjedhur qe hallet e qytetareve ti zgjidh ne hotele me 5 yje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *