Lideri i opozitës, Lulzim Basha, i cili ka drejtuar Tiranën deri ne vitin 2015 ka dale kundër projektit te bashkisë per sheshin “Skenderbej”. Ne nje postim ne rrjetin social facebook, kryetari i PD lëshon akuza te forta për betonizim te kryeqytetit: “Por çfarë është realisht “investimi” ne shesh? Shkatërrim i gjelbërimit, tender për xhepat e tyre dhe dy kulla betoni për oligarkinë dhe veten e tyre. Ky është meraku i madh i pashait te korrupsionit dhe jo vetmia e Gjergj Kastriotit; shkruan lideri i opozitës Lulzim Basha.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *