Subscribe

Minatorët duket se janë të pakënaqur me politikat që ndjek qeveria. Gjatë një videokonference në zyrën e bashkëqeverisjes, kryeministri Rama është përballur me kërkesa sa i takon taksave dhe pagave.

 

Kërkesave të minatorëve, kreu i qeverisë iu përgjigj duke përmendur reformat dhe ndryshimet në taksa, si dhe uljen e çmimeve të ilaçeve.

 

Rama u ka kërkuar minatorëve që të shfrytëzojnë të gjitha mundësitë për të kërkuar llogari, deri tek grevat, porse komunikimi i drejtpërdrejtë me qeverinë është mënyra më e drejtë, pasi kësisoj sipas kryeministrit merren të gjitha shpjegimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *