Subscribe

Protezat e ndryshme ortopedike qe nevojiten për rimëkëmbjen e pacienteve, pas traumave, do te jene falas. Këto pajisje mjekësore qe siguroheshin nga vete pacientet, tashme do te mbulon nga buxheti i shtetit. Gjate një vizite ne spitalin e traumës, kryeministri Edi Rama deklaroi se ky investim i qeverise me vlere 1 milion dollarë, do te shtrihet edhe ne QSUT dhe ne spitalin e Durrësit. Kryeministri Rama dhe Ministri i Shëndetësisë janë takuar me drejtues dhe mjeke te spitalit te traumës. Gjate takimit u diskutua për projektet e reja si dhe investimet e bëra ne infrastrukture dhe aparatura për spitalin e traumës, i vetmi i këtij lloji ne vend. Ne tre vjet, spitali i traumës ka marre 300 milion dollarë per përmirësimin e infrastrukturës ne pavione, ne pajisje dhe teknologji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.