Mediat italiane i kane bere jehone ekspozitës se pare personale qe kryeministri Edi Rama ka hapur ne Itali. Punimet e tij u ekspozuan ne galerinë “Alfonso Artiaco” ne Napoli mbrëmjen e se martës. Arti ka qene një konstante ne praktiken e Rames gjate gjithë karrierës se tij politike, qofte si një sfere qendrore e punës se tij publike, qofte si zgjatim i karrierës se tij te pare si artist, theksojnë mediat. Vizatimet te prodhuara mes 2000 dhe 2012, janë vepra me e madhe e prodhimit te tij, ku ka përdorur letrat e zyrës, ekstrakte te axhendes se përditshme, apo nga korrespondenca zyrtare. Ekspozita do te qëndroje e hapur deri ne 26 korrik.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.