Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi ka pritur në një takim në seli ambasadoren e Kroacisë, Bujas Juraga.

 

Takimi u zhvillua me rastin e përfundimit të mandatit të zonjës Juraga në Tiranë.

 

Në bisedën me ambasadoren kroate Bujas Juraga, Kryemadhi, sipas zyrës së shtypit të LSI, u shpreh se Shqipëria në rrugën e saj drejt integrimit europian ka si shembull Kroacinë e cila u anëtarësua në familjen europiane me shpejtësi.

 

“Siç Kroacia gjeti rrugën e duhur dhe u anëtarësua me shpejtësi në BE, ashtu dhe ne duhet të ndjekim shembullin e saj, ku axhenda për integrimin europian duhet të jetë mbi çdo axhendë politike”, u shpreh Kryemadhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *