Të “amnistuar” nga Valeri për punët e shtëpisë, një pjesë e fermerëve kanë gjetur kohën për të dalë dhe shëtitur rreth fermës.

Iniciativa ka qenë e Florit, të cilin fillimisht e kanë shoqëruar Mariana dhe Artemisa.

Më pas, në eksplorimin e natyrës, treshes i janë bashkuar edhe Ditea dhe Buço.

Ky i fundit, edhe pse shëtitje, nuk ka dalë nga profesioni i tij i kuzhinës. Ai ka gjetur disa hithra dhe i ka mbledhur të freskëta, për ti përdorur për gatim./vizionplus.tv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *