1.2 ton hashash sekuestrohen nga policia gjate një operacioni te befasishëm ne Kruje. Sasia e drogës është gjetur ne fshatin Derven. Pas informacioneve te marra, forcat policore e kane sekuestruar lenden narkotike ne magazine, aty ku po thahej dhe përgatitej per t’u hedhur ne treg. Gjate operacionit janë kryer kontrolle ne disa banesa, ndërsa 6 persona janë shoqëruar nga policia, te dyshuar si posedues te lendes narkotike. Kjo është sasia me e madhe e drogës e kapur ne vendin e kultivimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *