Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca do të zhvillojë të enjten një takim me partitë e vogla opozitare.

 

Mësohet se takimi do të zhvillohet në orën 16:00 pranë zyrave të BE në Tiranë.

 

Në takim do të jenë Kreu I LZHK, PAA, PBDNJ, PDK e PR dhe do të diskutohet për situatën politike në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *