Vrasësi me pagesë Kristi Pine dhe 3 të pandehurit e tjerë Kalem Hyka, Besnik Daci e Aleksandër Gora kërkojnë gjykim të shkurtuar. Po kështu, i akuzuari tjetër për vrasje Alfred Qefalia kërkoi veçimin e dosjes nga 9 të pandehurit tjerë të kryesuar nga Admir Tafilaj, i dënuar me burgim të përjetshëm. E gjendur përpara kërkesave të të pandehurve, Prokuroria kërkoi kohë për t’u shprehur lidhur me pretendimin e personave të akuzuar si vrasës me pagesë. Në rast se pranohet gjykimi i shkurtuar, atëherë ata përfitojnë ulje të dënimet me 1/ 3.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *