Subscribe

Qendra tregtare Kristal Center u rihap këtë të hënë pas 2 muajsh për shkak të mbylljes nga pandemia e koronavirusit.

Klintetet duhet te zbatojne masat e mbrojtjes duke u pajisur me maska e doreza ndersa ne hyrje te qendres u matet temperatura. Drejtoresha e Kristal Center, Eleana Dobi thotë se ambientet dezinfektohen në mënyrë të vazhdueshme.

Lëvizjet e qytetarëve kanë qenë të shumta, Ata kanë bere blerjet nën masat e larta te sigurisë.

Prej 12 vitesh qendra tregtare Kristal ofron një larmishmëri markash, ambientesh dhe aktivitetesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.