Bashkia e Elbasanit braktis klubin e futbollit “Labinoti”, duke krijuar ekip të ri të quajtur Akademia e Futbollit Elbasani.

 

Këshilli Bashkiak i Elbasanit, gjatë një mbledhjeje të jashtëzakonshme, ka shqyrtuar çështjen e vetme të rendit të ditës dhe ka miratuar krijimin e klubit të ri, “Akademia e Futbollit Elbasani”.

 

Me miratimin e këtij propozimi, “AF Elbasani” është klubi më i ri i futbollit që do krijohet në Shqipëri. Akademia e Futbollit Elbasani do ta nisë rrugëtimin nga Kategoria e Tretë, njësoj si AF Luftëtari i Gjirokastrës.

 

Me klubin aktual të Elbasanit që ka zbritur në Kategorinë e Dytë dhe ka një borxh të madh të akumuluar ndër vite, gjasat janë që të shkrihet dhe të nisë gjithçka nga e para.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *